Ke snídani máte pečivo, máslo, sýry, uzeniny, marmeládu, myslí, jogurt, mlíko a teplý čaj.
Jako svačiny střídáme ovoce a ledasjaké sladké pečivo, občas i něco jiného, třeba jogurt, podle toho, co mají v Lidle.
Čerstvé pečivo nám každé ráno zaváží Pekárna Tanvald, Jaroslav Schneider a spol.
Maso nakupujeme v Řeznictví Tomáš v Tanvaldě.
Palačinky nebudou a jahodový knedlíky taky ne, kuchařka je bezlepkářka.
Sobota
- Večeře
- Hovězí kostky na bylinkách a zelenině, těstoviny
Neděle
- Oběd
- Hovězí vejvar s hráškem a vejcem
- bezmasá musaka
- Věčěřě
- Vepřová krkovice, zelí, brknedlík
Pondělí
- Oběd
- Dýňový polívek
- Zeleninové risotto
- Večeře
- Krutý plátek, brambor
Úterý
- Oběd
- Ostružinová polévka s ostrohranným hrubozrnným štěrkem a Abtovou ozubnicí
- Pražené pražce s kolejnicovou omáčkou rozchodu 1435 mm ve výluce
- Večeře
- Борщ
Středa
- Oběd
- Rajčatová polívka
- Květákovo-pórkové placky, brambor, tatarka (když ji nezapomeneme koupit)
- Večeře
- Vejce vařené, maso uzené, čočka, okurek
Čtvrtek
- Oběd
- Polívka bramboračka
- Špagety se špenátem a sušeným rajčetem
- Večeře
- Kuřecí nudličky asian fusion Mařčina kulturní apropriace, rejže
Pátek
- Oběd
- Kuřecí vejvar
- Tortilly s mexickou směsí
- Večeře
- Pohankový salát s tuňákem 🐧
Přejeme vám dobrou chuť a dobré zažívání. Změny jídelničku můžou nastat neočekávaně a náhodně podle aktulální logistiky a akcí v Lidle.